RT Toolbox
2 posters
Strana 1 z 1
RT Toolbox
Dobrý den,
nedaří se mi sehnat RT Toolbox, který by měl sloužit k ofline programování. Hledám teda hlavně na webu Mitsubishi. Zatím teda neúspěšně. Díky za pomoc. H.
nedaří se mi sehnat RT Toolbox, který by měl sloužit k ofline programování. Hledám teda hlavně na webu Mitsubishi. Zatím teda neúspěšně. Díky za pomoc. H.
Honzais- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: RT Toolbox
Já hledal kdysi podobně neúspěšně, pak jsem jim do Mitsubishi napsal. Vlídný pracovník mi poslal odkaz ke stažení. Tuším, že bylo nutné se registrovat, pak byl problém s verzemi, které nešly nainstalovat. Vyměnili jsme si pár zpráv a nakonec se ale povedlo. Níže uvádím část komunikace:
------
Zde je odkaz na plnou verzi RT Toolboxu2, kterou si můžete stáhnout. Nejsem si teď jistý u instalace, zda Vás software pustí bez zadání sériového čísla nainstalovat demo verzi.
RT Toolbox2 Standard 3.71
Případně je možné instalaci demo RT Toolboxu spustit z DVD4 softwarového balíku iQ-Works2 verze 2.12H
iQWorks 2.12H demo RT Toolboxu2
Zde odkaz:iQ Works 2.12H EU DVD 4/4 (Demo)
----
------
Zde je odkaz na plnou verzi RT Toolboxu2, kterou si můžete stáhnout. Nejsem si teď jistý u instalace, zda Vás software pustí bez zadání sériového čísla nainstalovat demo verzi.
RT Toolbox2 Standard 3.71
Případně je možné instalaci demo RT Toolboxu spustit z DVD4 softwarového balíku iQ-Works2 verze 2.12H
iQWorks 2.12H demo RT Toolboxu2
Zde odkaz:iQ Works 2.12H EU DVD 4/4 (Demo)
----
Re: RT Toolbox
Napsal jsem jim teda taky, uvidíme. Dík za tip. H.
Honzais- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: